7 tecken som berättar som berättar hur du egentligen mår

 

Flyter & stinker

Din stink bomb tyder på att din kropp inte absorbera fetterna ordentligt.

Vilket kan orsakas vad dina fettförbränningspiller eller en matsmältnings sjukdom.

Det kan vara celiaki, pancreatitis, cystisk fibros eller allergi från mejeriprotein.

Det kan även vara en biverkning från intag av antibiotika.FullSizeRender

Trådliknande avföring

Detta kan betyda att du har stora mängder plack/beläggningar i dina tarmar eller i värsta fall cancer.

FullSizeRender_1

Hård och torr

Hård och torr påpekar oftast att den har varit i din kropp alldeles för länge.

Vissa mediciner har en tendens att skapa detta problem. Men ett dåligt intag av vätska är den största orsaken och är enkelt att fixa. Tänk efter själv, hur kan du få ut något från en tub utan vätska. Drick vatten och bajsa skönt.FullSizeRender_2

Flytande

Om du nu inte gör en detox eller markant höjer din fiber intag, att ha flytande eller är allt för lös i magen kan det betyda att du har en infection.

FullSizeRender_3

Icke existerande

Om du inte går på toan regelbundet eller aldrig känner att du aldrig behöver gå. Du känner dig helt tomt. Då är du i största sannolikhet förstoppad. Fibrer är livsviktiga i en diet. Men det sista du vill är att skapa mer avföring. Det kan påverka tarmarna som kan skada nerverna runt om det. Försök att inta mycket vätska innan något intag. Försök äta färgstarka grönsaker

r.FullSizeRender_1

Färg + orsaker

Brunt är normalt. Rött betyder att du kan ha gastrointestinal blödning. Grön kan betyda osmält galla. Gult eller ljust brunt är ett tecken på problem med gallblåsan. Kan även vara en parasit kallad Giardia. Vitt är tecken på lever sjukdom och pankreatiskt störning. Mörkt eller svart avföring kan orsakas av kosttillskott järn, för mycket kött eller blödningar vid övre gastrointestinal.

FullSizeRender_3

Pluppar

Små pluppar indikerar oftast på att det har varit alldeles för länge i dina inälvor. Fibrer har en stor roll till detta. Och du kommer höra det tipset ofta.

FullSizeRender_2

Lev länge & hälsosamma

/Coach