Isabel

“Med Stefan fås en sofistikerad personligt träning och kostrådgivning med hela individen i fokus. Genom sin klokhet och kunskap hjälper han individen, oavsett förutsättningarna, att utvecklas och nå sin potential”

Hannah

“Stefan är otroligt passionerad kring sitt jobb och har helt rätt fokus, nämligen på helheten. Du går inte från ditt PT-pass utan att ha tagit dig till en ny nivå. Grym pepp som till och med fungerar när man är helt slut, det sitter bara i huvudet och det är enkelt! En glad, trevlig och sprallig PT som gör det jobbiga kul! Ett proffs som hamnat på helt rätt arbetsplats. Alltid gått från mitt pass med ny energi och viktigast av allt, med ett leende på läpparna! Kort sagt” –  välj Stefan!

Gustav

“Stefan är en PT som inte nöjer sig med att vara en medelmåtta. Han spenderar stor del av sin fritid med att se på dokumentärer och läsa artiklar om träning, kost och hälsa för att öka sina kunskaper och vara uppdaterat med den senaste kunskapen så du ska kunna ta dina mål till nästa nivå.

Utöver hans höga ambitionsnivå så är grundrörelser och olympiska lyft Stefans starka sida.

Ett pass med honom är lärorikt, motiverande och starten till ett bra resultat. Du kommer gå därifrån med en helt ny förståelse för hur man verkligen tränar. You can’t say your are good if you haven’t trained with the master. Gör rätt välj rätt.-Välj Stefan

Zargon

Stefan är en PT med mycket kunskap, han vet allt som behövs för att lyckas med träningen och kosten, han har hjälpt mig med att gå från ingen kunskap till den kunskap jag behövde. Att träna med Stefan är ingen lek, träningsschemat som jag fick har hjälpt mig att uppnå mina mål. Innan  varje tränings pass var jag väldigt peppad och längtade till att träna på gymmet då visste jag vad jag skulle göra med den kunskapen som jag hade fått från PT Stefan. Jag är så glad att jag fick börja träna med honom och för allt jag har lärt mig, man kan inte få nån bättre Pt än Stefan Hård under passet och peppar dig till 100%, väljer du Stefan så kommer du inte ÅNGRA dig…!

Amanda

“Stefan är en fantastisk coach som brinner för sitt jobb och sina klienter. Han ger en fantastisk motivation och de bästa förutsättningarna för att lyckas uppnå sina mål med kostråd och träningsschema.
Personligen har jag inte bara lyckats närma mig mina mål med hjälp av hans coaching – utan även börjat se träningen som en livsstil & självklarhet, istället för ett måste (vilket jag gjorde innan), och det är jag evigt tacksam för!
Vill ni ha hjälp för att lyckas så är Stefan helt klart rätt val!”
Marcus Åkesson

Att få träna med Stefan har gjort så jag kunnat ta min träning till nästa steg, han brinner för det han gör och få en motiverad att ta sig igenom alla utmaningar man ställs inför. Det Stefan lyckas skapa är inte bara bra träningsresultat och glädje utan också stärka ens mentala gränser, så man våga utmana sig själv hela tiden.

Är tacksam för att fått ha Stefan som PT under denna resan!

Mikaela

Orsaken till att jag ville köpa 10 PT-pass var för att jag kände att jag hade tappat motivationen när det kom till träning. Jag har alltid tränat hårt men efter en längre svacka kände jag att jag behövde lite extra hjälp, och det fick jag! Genom Stefan fick jag tillbaka tron på mig själv när det kommer till träning och rikta fokus på vad jag faktiskt klarat av , snarare än de negativa tankarna på vad jag inte klarat. PT-passen är lärorika och motiverande. Stefan är lyhörd och observant, vågar vara hård för att man ska uppnå bästa resultat! Han är alltid glad och pigg och lyckades sprida den energin vidare till mig som kund!

1 Comment

  • Att få träna med Stefan har gjort så jag kunnat ta min träning till nästa steg, han brinner för det han gör och få en motiverad att ta sig igenom alla utmaningar man ställs inför. Det Stefan lyckas skapa är inte bara bra träningsresultat och glädje utan också stärka ens mentala gränser, så man våga utmana sig själv hela tiden.

    Är tacksam för att fått ha Stefan som PT under denna resan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *